Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir flash harikası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
izlicem yüküyo dediğin kadar yoksa eğer ...
sık kullanılanlara eklemeyebilirim[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
harika ya.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
hmm çok duygusal çalışma güzel. ancak gözden kaçmayacak kadar sembol var filmde. paranoyaklık gibi gelecek ama tamamen bi hristiyan misyonerlik çabası ve tarihsel sembol dayatması olarak gördüm ben.. geçmişte örneği çok.[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Mesaj tarihi:
said:
-DoruK-, 25 Temmuz 2005 03:31 tarihinde demiş ki:
hmm çok duygusal çalışma güzel. ancak gözden kaçmayacak kadar sembol var filmde. paranoyaklık gibi gelecek ama tamamen bi hristiyan misyonerlik çabası ve tarihsel sembol dayatması olarak gördüm ben.. geçmişte örneği çok.

Pardon ama film japonca????[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi

[Bu mesaj namesiz tarafından 25 Temmuz 2005 03:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
namesiz, 25 Temmuz 2005 03:33 tarihinde demiş ki:
said:
-DoruK-, 25 Temmuz 2005 03:31 tarihinde demiş ki:
hmm çok duygusal çalışma güzel. ancak gözden kaçmayacak kadar sembol var filmde. paranoyaklık gibi gelecek ama tamamen bi hristiyan misyonerlik çabası ve tarihsel sembol dayatması olarak gördüm ben.. geçmişte örneği çok.

Pardon ama film japonca????

japonya'daki misyonerler hakkında hiç fikrin yok sanırım. aslında bölge olarak tüm uzakdoğuya olan bi misyonerlik olayı bile olabilir.[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Mesaj tarihi:
Gerçekten hiçbir fikrim yoktu ve bu site tarafsız bir site ama olabilir.[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
valla dediğin kadar var çok güzelmiş[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
harika[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
voys varya senin ismini düşündem ve sadece harika deyiceğin aklıma geldi ilginç tabi :D[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
çok güzel. ama aşmış inanılmaz hiper de değil yani? bi flash'ta anlatılabilecek en iyi şekilde anlatmış anne-çocuk arasındaki bağ ve sevgiyi ama takdir ettim[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
güzel hatta patide aratıp buldum zamanında izlemiştim üstüne bir de bunu izlerseniz sapıtabilirsiniz;

aha[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Mesaj tarihi:

ee alala bende neden file not found diyor
[spo1=amaaan banane ya...][/spo]
[signature][hline]caddepiyasa.com

[Bu mesaj tAKA tarafından 25 Temmuz 2005 04:13 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
said:
kingpin, 25 Temmuz 2005 03:50 tarihinde demiş ki:
güzel hatta patide aratıp buldum zamanında izlemiştim üstüne bir de bunu izlerseniz sapıtabilirsiniz;

aha

bunun sonunda olmayan bi sayfaya gidiyos doğru mudur?[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Mesaj tarihi:
Yok bana propaganda aracı gibi de gelmedi açıkçası, muhteşem de bulmadım.
Biraz bebek masalı gibi, herkes kötü bi bu amcalar ii falan :)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
  • Yeni Oluştur...